Avocați specializați
în fonduri europene

Condiții de utilizare

Informații generale:

  1. Strătulă & Asociații este o casă de avocatură care funcționează în conformitate cu legile din România care reglementează exercitarea profesiei de avocat, înregistrată în mod corespunzător și autorizată de către Baroul București.
  2. Orice activitate efectuată în legătură cu acest website se supune Condițiilor de utilizare prezentate mai jos. Prin simpla accesarea acestui site sunteți de acord necondiționat cu urmatoarele condiții utilizare. 


Observații:

Nici un material, fișier, articol sau orice alt conținut al acestui site nu reprezintă consiliere juridică. Acest site a fost creat și este destinat numai în scop de informare generală și nu poate fi interpretat ca fiind echivalentul relației client-avocat. Dacă aveți o problemă juridică specifică, vă rugăm să contactați direct unul dintre partenerii noștri sau să completați formularul de pe pagina principală.

  1. Mesajele trimise către noi prin intermediul formularului de contact trebuie să conțină toate informațiile solicitate în formularul afişat (toate câmpurile completate) şi să descrie cât mai clar problema dvs. juridică. Mesajele care nu corespund acestor cerințe minime nu vor fi luate în considerare și nu vor primi un răspuns. Același lucru se va întâmpla în cazul mesajelor trimise jocandi causa sau a celor fără conținut juridic. Toate aceste mesaje vor fi șterse din sistemul nostru.
  2. Deşi echipa Strătulă & Asociaţii depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile prezentate în acest website sunt corecte și la zi, nu ne asumăm nici o obligaţie în legătură cu acestea. De asemenea, deși luăm toate măsurile pentru a asigura buna funcționare și securitatea acestui website, nu garantăm o funcționare permanentă fără defecte. În plus, nu putem garanta că toate documentele sau fișierele conținute de acest website sunt lipsite de viruşi. În acest sens, vă recomandăm să utilizaţi programe antivirus adecvate.
  3. Link-urile către alte site-uri incluse în acest site sunt doar în scop informativ. Societatea & Asociaţii nu este responsabilă sau răspunzătoare pentru site-urile către care fac trimitere aceste link-uri. 

Drepturi de autor:
Strătulă & Asociaţii deţine drepturile de autor pentru acest website și pentru conținutul acestuia. Fragmentele sau informațiile din acest site nu pot fi reproduse, copiate, descărcate, publicate, modificate, transmise sau distribuite în orice formă, cu excepția cazurilor în care:
– printaţi sau descărcaţi informaţiile pe un hard disc local (și nu la o rețea) pentru uz personal sau în vederea informării, fără posibilitatea de a modifica în nici un fel conţinutul fragmentului tipărit sau descărcat;
– copiați sau distribuiţi conținutul sub formă nemodificată unor terțe părți pentru informarea personală a acestora, însă informaţi orice parte terță faptul că se supune şi astfel trebuie să respecte Condiţiile de utilizare prevăzute la această pagină; astfel de persoane nu au dreptul de a modifica în nici un fel conţinutul fragmentului printat sau descărcat.

Link-uri către site-ul nostru:
Funcționarea acestui website face obiectul limitelor impuse de legislația din România care reglementează exercitarea profesiei de avocat. Ca atare, consimțământul scris al reprezentanților Strătulă și Asociații trebuie obținut înainte ca orice link care face trimitere către website-ul nostru să fie creat pe un alt website sau document. 

Declarație de confidențialitate: 

  1. În general, vizitatorilor wesbite-ului nostru nu le sunt solicitate informații personale pentru a accesa majoritatea informatiilor de pe acest site. Cu toate acestea, există unele circumstanțe în care este nevoie să ne trimiteți anumite informații, de exemplu, atunci când completați formularul de contact. În astfel de circumstanțe, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați vor fi colectate, stocate și utilizate în conformitate cu normele și reglementările privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal. În scopul de recrutare, datele personale pot fi partajate în interiorul Strătulă & Asociații, fără a fi divulgate către terțe părți.
  2. În ceea ce privește informațiile și întrebările trimise prin e-mail către site-ul nostru (la adresa: office@stratula.com), precum și în cazul e-mailurilor trimise către orice membru al Strătulă & Asociații, vă rugăm să rețineți că informațiile conținute nu sunt securizate sau criptate și pot fi accesate electronic în timpul transmisiei. Declinăm orice responsabilitate și/sau răspundere în cazul în care se produce un astfel de acces.
  3. Strătulă & Asociații nu oferă nici o garanție cu privire la confidențialitatea corespondenței electronice trimise sau primite prin acest site sau prin intermediul adreselor de e-mail ale oricărui membru Strătulă & Asociații, ca atare corespondența nu constituie o relație avocat-client.


Schimbări ale Condițiilor de utilizare: 
Ne rezervîm dreptul de a modifica din când în când aceste Condiții de Utilizare. În cazul în care se întâmplă acest lucru, vom pune imediat versiunea actualizată pe acest site, astfel încât utilizatorii și vizitatorii acestui site să fie permanent informați cu privire Condițiile de utilizare conținute în această secțiune.


Legea aplicabilă și soluționarea litigiilor:

  1. Aceste Condiții de Utilizare vor fi interpretate și aplicate în concordanță cu legile din România.
  2. Orice litigiu care rezultă din accesarea, copierea, descărcarea, imprimarea, sau efectuarea oricărei alte operațiuni în legătură cu acest site sau conținutul său va fi reglementat prin legile procedurale și de fond din România și se va soluționa de către instanțele competente din România.

Lăsați un comentariu