Avocați specializați
în fonduri europene

Despre noi

stratula mottoStrătulă & Asociaţii este o firmă de avocatură din București înființată în anul 2006. Prin asigurarea unei asistenţe juridice de înaltă calitate într-o mare diversitate de probleme juridice, firma noastră a dobândit încă de la momentul înfiinţării sale un portofoliu respectabil de clienţi, atât locali cât şi internaţionali, câştigând astfel reputaţia pe care au dorit-o partenerii săi fondatori, cand au stabilit credo-ul profesional al “creării unei diferenţe”.

Abilităţile profesionale ale partenerilor noştri sunt împărtăşite şi susţinute de o echipă formată din avocaţi colaboratori ce au dobândit cunoştinţe teoretice şi practice profunde, sofisticate, în concordanţă cu angajamentul firmei noastre de a oferi serviciile integrate de primă clasă la care ne-am angajat când am infiintat Strătulă și Asociatii. Structura firmei şi implicarea directă a avocaţilor parteneri reprezintă atribute cheie în asigurarea responsabilităţii şi a coordonării perfecte a fiecărui proiect încredinţat.

Departamentul specializat în probleme juridice conexe proiectelor finanțate prin fonduri europene a fost înființat în anul 2012. La momentul actual, avocații noștri gestionează un portofoliu de peste 100 de litigii privind accesarea de fonduri europene.